Populární články

21. Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT

21. Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT

Profil veletrhu

  • Soubor pěti odborných veletrhů je největší komplexní veletržní akcí zaměřenou na bydlení v ČR
  • FOR HABITAT je tradičním a vyhledávaným veletrhem oslovujícím nejširší veřejnost i odborníky na začátku stavební sezóny
  • Kontraktačně – prodejní akce poskytující ucelenou nabídku v oboru pevných interiérových prvků, stavby a rekonstrukcí, bazénů a saun
  • Souběžné akce tématicky doplňují komplexnost projektu v odvětví nábytku, dekorací a designu, zahrad a společenských prostor
  • Je kladen důraz na odbornost, oborovou profilaci a profesionalitu průběhu všech veletrhů
  • Jsou preferovány renomované české firmy, přímí výrobci a výhradní dovozci

Podnikání v České republice: poradenské služby

Europa Capital - Váš obchodní partner v České republice

Česká republika nabízí jedinečné možnosti pro Vaše podnikání. Česká republika je jedna z nejvyspělejších zemí EU, má velmi příznivou geografickou polohu, rozvinutou infrastrukturu, příznivé podmínky pro podnikání. Proto, jestli správně organizujete své podnikání v České republice, získáte skvělé vyhlídky.

Společnost Europa Capital nabízí komplexní poradenské služby při založení firm a zahájení podnikání v České republice, jejichž cílem je podpora a rozvoji Vaší podnikatelské činnosti a navázání obchodních vztahů:

Zdanění firem v České republice - daňové poradenství

Zdanění firem v České republice - daňové poradenství

Pokud jste právě začínate podnikat v České republice, daňové poradenství, které nabízí společnost Europa Capital, vám umožní zvolit si právní formu vaší společnosti za účelem minimalizace daňových odvodů a snížení rizik. Pomůžeme Vám vyhnout se chybám ve vedení daňové evidence, zejména v počáteční fázi existence vašeho podnikání a vytvořit příznivé podmínky pro jeho další rozvoj.

Společnost Europa Capital nabízí služby v oblasti daňového poradenství:

Poskytování vedení účetnictví společnostem v České republice

Poskytování vedení účetnictví společnostem v České republice

Profesionální vedení účetnictví je nedílnou součástí a základem úspěšného podnikání v České republice. Účetní Vaší české firmy měl by znát nejen všechny složitosti české legislativy a pravidla vedení účetnictví v České republice, ale také mít zkušenosti s vedením účetnictv v souladu s Mezinárodními standardy účetního výkaznictví.

Audit účetnictví a daňové evidence v České republice

Audit účetnictví a daňové evidence v České republice

Audit je nezávislé ověření speciálně jmenováným auditorem účetních výkazů podniku a vydání auditorské zprávy, v které auditor vyslovuje názor, zda předložené účetní výkazy jsou pravdivé a věrné a zda jsou v souladu s odpovídajícími předpisy. Auditorské ověření umožňuje odhalit chyby a nepřesnosti v účetnictví Vaší firmy, vyhnout se daňovým rizikům, jakož i optimalizovat náklady podniku.

Zastupitelské služby, zastoupení podnikatelů v České republice

Zastupitelské služby, zastoupení pro podnikání v České republice

V posledních letech Česká republika budí neustále rostoucí zájem ze strany podnikatelů východní Evropy. Po vstupu do EU a schengenského prostoru Česká republika otevírá velké možnosti pro podnikatele v tomto regionu.

Získání živnostenského listu pro společnost v České republice

Získání živnostenského listu pro společnost v České republice

Pokud máte zájem o založení společnosti v České republice, měli byste věnovat pozornost tomu, že společnost založená v České republice musí získat živnostenské opravnění (živnostenský list), které je podmínkou pro podnikání v této zemi. Udělením živnostenského opravnění v České republice se zabývá Živnostenský úřad.

Registrace firmy (s.r.o.) v České republice

Registrace firmy (s.r.o.) v České republice

Nejběžnější způsob registrace společnosti v České republice je založení společnosti s ručením omezeným, s.r.o. Registrace firmy v České republice vám pomůže rozvinout vlastní podnikání a zajistit stálý příjem, a vy, jako zakladatel společnosti, budete mít nárok na povolení k trvalému pobytu.

Založit firmu nebo začít podnikání na území České republiky

Založit firmu nebo začít podnikání na území České republiky

Česká republika je jeden z členských států EU a schengenského prostoru, který poskytuje rozsáhlé příležitostí pro podnikání. Ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi proto, aby založit firmu nebo začít podnikání na území České republiky, budete potřebovat méně času a investic.

Při založení firmy a zahájení podnikání v České republice zahraniční fyzické a právnické osoby mají stejná práva z českými. Cizinec může sám založit firmu se zahraničním kapitálem, nebo se společníky – s českými podnikateli. Cizinci na území České republiky mohou založit firmu následujiících právních forem:

Stránky

Přihlásit se k odběru Populární články
▲ Nahoru

Rychlý kontakt

Vyplňte, prosím, bez mezer a znaménka +
Prosím, napište ne více než 200 znaků
Яндекс.Метрика